Saj ni res, pa je. Pravosodni resor bo vodil kar predsednik vlade?

Robert Golob, slika: zajem videa

Socialni demokrati in Gibanje Svoboda so spet veliki prijatelji. Dominika Švarc pipan pa je za vedno odšla. Mogoče spet nazaj v Haag.

V vladnih prostorih so se zvečer sestali predstavniki Gibanja Svoboda z  Robertom Golobom in finančnim ministrom Klemnom Boštjančičem v glavni vlogi, s strani SD pa sta se sestanka udeležila predsednica stranke Tanja Fajon ter minister iz kvote SD, Matjaž Han.


Po zaključku sestanka, ki je trajal manj kot eno uro, sta tako Fajon kot Boštjančič izrazila zadovoljstvo. “Sestanek je bil konstruktiven. Pogovarjali smo se precej iskreno, odgovorili smo na glavno vprašanje, ali še želimo delati skupaj – in odgovor je, da želimo,” je povedala Fajonova, kar je morebiti dobra novica za vlado, a slaba za Slovenke in Slovence.

Ministrstvo za pravosodje bo tako, do imenovanja novega ministra prevzel kar sam Golob, kateri pa je izrazil željo, da želijo za ta resor, poskušali najti čim bolj strokovnega kandidata. Zakaj pa ga niso našli že ob začetku mandata?

No vsekakor upajmo da se bo našel strokovnjak na tem področju, kaji Golob je na tem resorju še manj sposoben kot Dominika Švarc Pipan.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.