Saj ni res pa je. Violeta Tomić, naj bi ustanavljala politično stranko

violeta tomić
Poslanka violeta Tomić

Od volivcev pozabljena igralka Violeta Tomić, naj bi te dni ustanavljala svojo (verjetno) stranko. Očitno ji igralstvo res ne gre preveč od rok?

Violeta Tomič, nekdanja zelo glasna političarka tiste skrajne Levice, ki se je v času vlade Janeza Janše skregala s to isto skrajno levico in propadla, kot političarka. V času, ko je še mislila, kako jo imajo ljudje radi, je bila celo “spitzenkandidatka”  Levice na evropskih volitvah leta 2019 in klavrno propadla. Po tem pa se je začela njena pot v politični propad. Spomnimo se samo njenega govora v angleščini za Euronews.

Njena izjava, da se je proti koroni zdravila kar z zdravili za živali, kot je ivermektin, je tudi pri njeni nekdanji stranki Levica izbilo sodu dno. To zdravilo s katerim se je Violeta zdravila je bilo namreč s strani mnogih zdravstvenih organizacij po svetu močno odsvetovano. 

Najbolj pa je odmevala izjava Mihe Kordiša, katerega pri Levici prav tako mečejo iz stranke, da je Violeta Tomič “glupa ko točak!” 

Zagotovo pa je bila ta izjava Tomićeve, najbolj butasta izjava v letu 2020?

In nenazadnje, je Violeta Tomič dokončno politično pogorela, na zadnjih parlamentarnih volitvah, ko je nastopila pod Galetovo stranko Naša prihodnost in Dobra država, kjer je v okraju Ljubljana Bežigrad II, dobila pičlih 323 ali komaj 2% glasov. 

Očitno Tomičeve sramotni poraz iz zadnjih volitev ni streznil in kot je zapisal Bojan Požar na omrežju X, ustanavlja stranko.?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.