Sandi Češko v stečaj. Njegova stranka SD pa je tako in tako že dolgo v rdečih številkah.

Sandi Češko, slika: revija Reporter

Kaj bi lahko pričakovali od ponosnih naslednikov, če niti svojih financ ne znajo urediti. Kako bi še lahko skrbeli za državni denar.

Se spominjate reklame za kosmodisk? To so bile reklame Sandija Češka, ki je takrat naivnemu slovenskemu in tudi jugoslovanskemu narodu prodajal te izdelke in tako obogatel. Pri ponosnih naslednikih, stranki SD, so ga imeli za čudežnega dečka, tudi za nekakšnega svetovalca za gospodarstvo. Danes pa je le še bleda senca vsega skupaj.

Desetletja je iz plastike narejen masažni pripomoček kosmodisk veljal za veliko prodajno uspešnico, ki je obnorela Slovence, prepričane, da si bodo z njim odpravili bolečine. V bistvu je kosmodisk takrat le napolnil Šeškotove žepe?

Podjetje Studio Moderna, je bilo zadnje čase bolj znano po blagovnih znamkah Dormeo, Delimano in Top Shop, pred letom in pol pa je zašlo v hude finančne težave. očitno tudi ljudje niso več tako naivni, da bi množično kupovali, kar ponuja Šeško. Direktorica Jana Umek je tako podala vlogo za stečaj. Ta se bo začel po tem, ko bo sodišče izdalo sklep o začetku postopka.

“Enostavno so bili finančni izzivi, ki smo jih podedovali od prejšnjih lastnikov, preveliki. Noben vlagatelj ni bil pripravljen pokriti 60-milijonske luknje,” se izgovarja Češko. No zagototo mu bo Tanja Fajon lahko našla kakšno službico?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.