Šarca naj bi v LMŠ hoteli postaviti na hladno?

burkež marjan šarec
Serpentinšek, slika twitter

Marjanu Šarcu, nekdanjemu burkežu iz Šmarce, ne gre in ne gre. Po tem, ko je vrgel puško v koruzo, mu ne roko ne gredo niti volivci.

Šarcu predlagali, naj se malo umakne?

Slabo, da slabše nebi moglo biti. LMŠ se utaplja, zadnje javnomnenjske ankete kažejo, da Šarčeva stranka ne preseže 7%, prehitevajo jo vsi, od Levice, SD-ja, celo NSi. A Šarec v svoji trmoglavljenosti očitno še vedno misli, da je glavni frajer. No mogoče v svoji Šmarci, ali v vaški cerkvi, kjer bere berilo, v Sloveniji, pa zagotovo ne več.

Šarcu naj bi ravno zato, ker se vede, kot neki užaljeni šolarček, ko mu mama ni kupila lizike, previdno predlagali, da se – pri javnih nastopih – taktično nekoliko umakne, povleče nazaj, pod naštudiranim izgovorom, češ, ni primerno, da se kot bivši predsednik vlade oglaša za vsako figo, namesto njega, predsednika stranke, pa bi v prvo vrsto javnih nastopov v imenu LMŠ stopila vodja poslanske skupine Brane Golubović ter bivši minister LMŠ za javno upravo in poslanec Rudi Medved. Piše Požareport.

Šarec je predlog t.i. pučistov, ki so, vsaj, kar se stranke tiče, predlagali nekaj pametnega, kakopak (v svojem stilu) gladko zavrnil, ob dretju, vpitju in nadiranju. Očitno je to njegov stil, velikokrat slišimo, da naj bi to metodo uporabljal tudi na občini, ko se je zdiral nad zaposlenimi in ko so bile tajnice še kako vesele, ko je zapustil občino.

P.M.


Preberite tudi:

Nekdanji vaški burkež Šarec, zganja neumnosti o bureku

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.