Šarčeva izjava novinarjem, kateri se smeji vsa Slovenija.

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Vaški burkež z Šmarce Serpentinšek, ponovno zganja norčije in še vedno odmeva njegova izjava ob prihodu na novinarsko konferenco ob ustavni obtožbi.

Šarec ponovno postregel z neumnostjo?

Šarec in ostali levi nergači, oziroma, kot jih je okrcal Bernard Brščič, “tolpa štirih”, so zakoličili svojo usodo z neumnostjo, ki se ji reče ustavna obtožba zoper predsednika vlade, ki še zdaleč “ne pije vode”. Še vedno pa precej nenavadno odmevajo besede nekdanjega vaškega burkeža s Šmarce Marjana Šarca, na novinarski konferenci, kjer so novinarjem predstavili te ustavne obtožbe. Šarec je novinarjem zabrusil kar: “Smo zbrani, ali raztreseni? Kako je?”

Pa naj še kdo reče, da Marjan parlamenta spet ni zamenjal za teater.

PM

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.