Šarčevo slinjenje h Golobu. Rad bi bil minister. Preverite kje?

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)
Šarč

Po tem, ko so volivci Marjana Šarca in njegov LMŠ pustili pred vrati parlamenta, je sedaj njegovo najbolj pomembno delo, iskanje nove službe.

Marjan Šarec bi šel v novo službico?

A kaj Marjan Šarec pravzaprav zna delati? No razen vrtenja jezika, ne prav dosti. Za slednje je seveda pravi ekspert, še iz časov njegovih klovnovskih izpadov na odru. Ima pa Marjan željo, da še naprej ostane v politiki, kajti zanj je to sanjska služba. Pa še ob vikendih mu potrebno delati. In njegova želja je, postati obrambni minister. Tam pa naj bi, če mu uspe postati minister, kot piše Požareport,


zaposlil tud kopico politikov iz LMŠ in posledično prevzel vojaško obveščevalno-varnostno službo OVS, ki bi jo potem iz ozadja vodil njegov “vohunček Murči”, oziroma Damir Črnčec. No ob tem, naj bi službico dobila tudi njemu zvesta  (sedaj že bivša) poslanka Jerca Korče, oziroma, kot jo kličejo “lažniva Jera” ter še kopica drugih. Treba pa je poskrbeti tudi za sokrajana Goluboviča, ki baje še ni izpraznil pisarne v parlamentu.

Tako pa je Marjan Šarec govoril v času svojega vladanja, ko se je resno lotil zadev:

Če Šarec postane obrambni minister, tokrat tega, seveda ne bo nihče problematiziral. Vseeno bo tudi koliko svojih bo zaposlil na ministrstvu, pa tudi Lidija Divjak Mirnik, se ob tem ne bo drla diktatura. Bi bila pa ob tem zanimiva še ena podrobnost. Kamničanom in okoličanom ni preveč všeč, da bi po Toninu, občani imeli še enkrat obrambnega ministra. Saj je bilo v mestu in okolici vse več policistov, kar pa še posebno ni ugajalo kmetom. Malo miru, pa si Kamničani vseeno zaslužijo?

Boljše bi bilo torej, da Marjan spet (p)ostane humorist, saj glede na njegove nastope v politiki, to nikdar ni nehal biti.

(video, Nova24TV)

VREME

Maribor
delno oblačno
83%
2.1km/h
28%
20°C
21°
18°
20°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.