Šarec na preiskovalni komisiji, deloval kot ubogi šolarček, ki ni ničesar kriv.

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Preiskovalna komisije o zagotavljanju zaščitne opreme ter ukrepih institucij in nosilcev javnih funkcij za zajezitev širjenja bolezni COVID-19, je tokrat zaslišala nekdanjega predsednika vlade Marjana Šarca.

Sprenevedanje Marjana Šarca na preiskovalni komisiji?

Nikoli nič krivi Šarec se je v bistvu čudil, zakaj ga je preiskovalna komisija sploh povabila na zaslišanje. Njegova vlada pa je bila, vsaj tako je bilo razbrati iz njegovega moledovanja, strokovna in pripravljena na epidemijo koronavirusa, ki je že divjala v Evropi.

Tudi za skladišča, zaščitne opreme je dejal, da je napačna predpostavka, da so bila prazna, saj medicinske opreme nikoli niso imeli v tem skladišču. No, milijon zaščitnih mask pa so kitajski vseeno podarili iz tega skladišča?. In na komisiji je beseda uvodoma tekla prav o tem, kako so potekale priprave vlade Marjana Šarca na prihajajočo epidemijo koronavirusa in ozadje donacije zaščitnih mask s strani Republike Slovenije Kitajski.  Se je pa Šarcu večkrat zameglil tudi spomin, saj se nekaterih stvari ne spominja več. V času vladanja pa mu je tudi branje delalo preglavice?

Ker je šarcu spomin na preiskovalni komisiji močno pešal, ga je Suzana lep Šemenko spomnila ne sejo vlade, kjer so Kitajcem poklonili kar dva milijona zaščitnih mask. Naj vam pomagam, ta seja vlade, 13.02.2020 je trajala natanko 19 minut. Na tej seji ste obravnavali 62 točk, med drugim tudi točko glede predloga pomoči Slovenije pri zajezitvi koronavirusa na Kitajskem. Takrat ste kot vlada sprejeli sklep, da podarite 2 milijona zaščitnih mask, kljub temu, da se je že vedelo, da se bodo te maske v Sloveniji še kako potrebovale.” 

In zakaj se Šarec ni sestal z direktorji bolnišnic, kljub temu, da so se ti že soočali z zaostreno situacijo? Ker je bila takrat njegova vlada že v odhodu, je povedal Šarec. Se pravi, ko vržeš puško v koruzo, pustiš državo in vse nakopičene probleme, potem te boli k…. za vse? Kaj je profesor v šoli rekel za Šarca? Da je…?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.