SDM Maribor ima novega – starega predsednika.

V četrtek je preko video aplikacije zoom potekala volilna konferenca Slovenske demokratske mladine Maribor, kjer so izvolili novo vodstvo.

Mariborski SDM ima novega – starega predsednika

Predsednik Luka Simonič je na konferenci predstavil delo podmladka v njegovem mandatu in predstavil tudi smernice za v bodoče.

“V dveletnem mandatu SDM Maribor, se je zgodilo marsikaj in na opravljeno delo sem ponosen,” je Luka dejal za naš portal. “Najbolj sem ponosen na to, da smo povečali  članstvo za 100%. Na Dan slovenske zastave smo na Grajskem trgu razdelil preko 400 slovenskih zastav v času, ko je oblikovala naša vlada, med Covid-19 krizo smo razdelil okoli 300 mask, 100 razkužil, pomagali smo 10 družinam pri nabavi hrane, organizirali smo izredno uspešen mednarodni forum YSF, ki je potekal v Mariboru in zagotovili, da bo dogodek potekal tudi drugo leto, prav tako v Mariboru, uspeli smo razkrit napake v delovanju Mestnega mladinskega sveta Maribor. Izborili smo si tudi mesto na listi za kandidate za poslance v državni zbor, sodelovali pa smo na vseh aktivnih dogodkih, ki je organiziral SDM in SDS,” je delo SDM Maribor zaokrožil Luka Simonič.

Na konferenci so izvolili tudi novo vodstvo SDM Maribor, Za predsednika SDM MB je predlagan in soglasno izvoljen Luka Simonič, novo mesto v SDM, pa je dobil  Izidor Jelenc, ki bo po novem

kordinator mariborskega SDM. Na portalu e-maribor bomo v nedeljo z njim objavili tudi intervju. V IO mariborskega SDM so bili predlagani in izvoljeni tudi : Luka Kalderon, Luka Križanec, Nejc Filip Svenšek, Dominika Virt, Vincelc Virt, Naj Vujinić Kukovec, Izak Užmah in Nejc Firbas.

luka Simonič

Luka Simonič, predsednik SDM Maribor

Izidor Jelenc, koordinator SDM Maribor

Luka Simonič je za zaključek povedal, da je bilo to prvo obdobje našega delovanje in da verjame, da se bo ekipa v novem mandatu še okrepila in pomladila.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
75%
1.5km/h
70%
-6°C
-5°
-6°
-5°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA