SDM se od primera “Šiško” popolnoma distancira in takšno ravnanje tudi obsoja!

V zvezi z včerajšnjim poročanjem medijev, da je bil med osumljenci v policijski preiskavi primera “Šiško” v postroju Štajerske varde, ki je potekal preteklo soboto pri Apačah, tudi član podmladka stranke SDS, se je odzval tudi podmladek stranke SDS.

V podmladku Slovenske demokratske stranke, SDM so zapisali:

Iz medijev smo izvedeli, da naj bi bil v zvezi s postrojem Štajerske
varde v policijski akciji med osumljenci tudi član IO SDM Matej Lesjak.V kolikor informacije medijev držijo, se od njegovega dejanja in postroja popolnoma distanciramo in takšno ravnanje tudi obsojamo, so zapisali.

Kot organizacija ne moremo biti seznanjeni s tem, kaj naši člani počnejo v svojem prostem času, niti nam tega niso dolžni poročati. V zvezi z našimi nadaljnjimi aktivnostmi bomo počakali, da bo uradno znano, česa je Matej Lesjak osumljen in se na podlagi tega odločili, kakšne ukrepe bomo sprejeli. V kolikor se bo izkazalo, da navedbe medijev držijo, Matej Lesjak nikakor ne more biti več član SDM, so še zapisali v SDMu.

Kot je za Večer povedal predsednik mestnega odbora SDS Maribor g. Zvone Zinrajh: “Ljudje, ki so polnoletni, pač počnejo, kar počnejo. V kolikor gre za nezakonitost, se mi od tega distanciramo!” 

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA