Se Andreju Fištravcu obeta polom na lokalnih volitvah?

Vir: Facebook/Andrej Fištravec

Mesec dni pred parlamentarnimi volitvami se slika kandidatov za župana počasi kristalizira. V Mariboru se v bitko za župana podaja ker 18 kandidatov.

Za časopis večer ja prve rezultate ankete, naredila agencija Ninamedija, med 18. in 19. oktobrom na vzorcu 412 anketirancev, ki se bodo udeležili volitev.

Očitno bo v Mariboru potreben drugi krog volitev. Rezultati ankete Večera pa so sledeči: Zmagal naj bi Franc Kangler (28.4%), sledijo mu Saša Arsenovič (20.7%), Lidija Divjak Mirnik (5.6%), Zdravko Luketič (5.2%) in šele na petem mestu je aktualni župan Andrej Fištravec (5,1% glasov).

Upravičeno se lahko vprašamo, ali se Andreju Fištravciu obeta pravi polom na volitvah?

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.