Pozor! Vlomilci v Mariboru so zelo dejavni

slika je simbolna

Pozor. Vlomilci na delu.

Neznani storilec je v med 19. in 21. 10. 2018, skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo na Dogoški ulici v Mariboru, iz nje odtujil več kosov zlatnine.Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.

Neznani storilec pa je med 19. in 21. 10. 2018, prerezal ograjo na severni strani enega od podjetij na  Limbuški cesti v Mariboru. Tako je lahko prišel do skladišča goriva, v katerega je vlomil skozi vrata in iz njega odtujil tlačni čistilec in voziček z orodjem znamke Unior. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.

Na istem naslovu je neznani storilec sinoči, med 21.in 23. uro, skozi dvokrilna vrata vlomil v skladišče in iz njega odtujil motorno žago. V pogon je spravil tudi viličarja, ga zapeljal iz objekta, in ob tem poškodoval kovinski podboj vrat. Vozilo je po dejanju parkiral za objektom na zahodni strani in ga tam pustil. Materialna škoda znaša okoli 2.500 evrov.

Očitno se je za vlomilce začela sezona. Bodite previdni!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.