Še en sovražni govor zoper Slovence. Tokrat s strani novinarja RTV?

slika: rtvslo.si

Novinar nacionalne TV, ki žali Slovence. Je kaj takega sploh mogoče?

Novinar RTV žali Slovence?

Nacionalna televizija, za katero plačujemo vsi Slovenci v svojih vrstah že dolgo goji novinarje, ki niso kos svojim nalogam. ne vedo kaj je to domoljubje, slovenska beseda, slovenska pesem. Vsak mesec pa redno dobijo plačo. A val sovražnosti nad Slovenci in kristjani se nadaljuje. na žalost tudi med novinarji nacionalne TV.

Radikalni novinar TV Slovenija Boris Vasev je namreč v torek na družbenem omrežju Twitter zabrusil: “PAY YOUR TAXES YA FILTHY ANIMALS”, kar v prevodu pomeni “Plačajte davke umazane živali!” Omenjeno sovražno besedilo, ki je uperjeno proti kristjanom, je zapisal ob svoji delitvi sporočila radikalnega levičarskega aktivista Domna Saviča, ki je tudi nekdanji programski svetnik RTV Slovenija.

Z vprašanji so se novinarji Nove24 TV obrnili tudi na RTV Slovenija, od koder so sporočili: “Ob zapisu našega novinarja in tudi ob komentarjih izrecno poudarjamo, da osebna mnenja sodelavcev RTV Slovenija, ki jih objavljajo na zasebnih družbenih medijih, ne izražajo stališč RTV Slovenija. Poudarjamo, da gre za zasebni profil novinarja, prav tako za njegovo osebno mnenje. Kot javni zavod RTV Slovenija se od tega zapisa odločno distanciramo.”

Upajmo da vsaj ta odgovor nacionalne TV drži!

MG

 

VREME

Maribor
oblačno
76%
0.5km/h
100%
17°C
19°
16°
16°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.