Še ena Golobova obljuba, ki je šla v franže?

Robert Golob, zajem zaslona

Na vladi nič novega. Od obljube o rekonstrukciji ni ostalo nič, tudi novih ministrov še ni. inistrica za zdravje, pa namesto stroke posluša “bolane” Jenullove kolesarje?

Golob, ki se iz dneva v dan bolj zapleta in nima rešitve za boljše življenje ljudi tudi tokrat še ni postregel z novimi imeni za ministre. najbolj bosa je bila seveda tista Golobova ideja, ki je govorila o  rekonstrukcji vlade, ki je predvidevala bistveno zmanjšanje ministrstev in naj bi o njej govorili na koalicijskem sestanku 8. novembra. Po vrhu koalicije pa so sporočili, da o tej temi ni bilo govora in da je rekonstrukcija vlade le izhod v sili, a tudi o kandidatih za izpraznjena ministrska mesta od takrat ni bilo več govora.

Torej je Golob obljubil nove ministre. No imen uradno še ni sporočil, čeprav je to obljubil za danes! Le neka ugibanja se slišijo. Kot piše portal Žurnal24 naj bi se šušljalo o naslednjih imenih: kandidat za kmetijskega ministra Vojko Adamič, za javno upravo Franc Props, za naravne vire in prostor pa naj bi bila kandidata dva, Jure Leben ali  Jože Novak. Golob pa teh imen ni želel komentirati.

Sicer pa je Jure Leben Poznan, kot minister za okolje in prostor v vladi Marjana Šarca, ki je moral odstopiti zaradi afere maketa. Očitno je Golobova izbira ministrov spet “visoko profesionalna”?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
65%
6.7km/h
100%
11°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.