Še ena novinarska sramota! Večer razvrednotil pomen ljudske iniciative upokojencev.

Prvega marca se bodo upokojenci ponovno zbrali na protestu saj je slovenska oblast na njih dobesedno pozabila. Ob tem pa je leva politična novinarska srenja že začela z antipropagando.

Vse bolj ekstremno levi spletni portal Večer nam danes ponuja članek z naslovom: “Politična zloraba starejših: Kdor na Ruparju gradi svojo politiko, nima perspektive”, avtorja Mateja Grošlja, ki je privlekel na plano nekje iz naftalina Draga Miheljaka, da prepriča upokojence, da so zavedeni.

Skrpucalo, kar je izraz za slabo,  ali nekvalitetno, bi lahko dejali tudi temu članku, katerega namen je odvrniti upokojence od svojih zahtev. Odvrniti upokojence, da se 1. marca udeležijo shoda. Z lažmi in manipulacijami v članku želi avtor, sklicujoč se na Draga Miheljaka, prikazati shod kot politično motoviranega in ne pozabi omeniti stranke SDS in Janeza Janšo. Članek poln laži pa ni samo skrpucalo, ampak popoln odvraten primerek levega populizma začinjenega z nedostojnim napadom na ljudi, ki se borijo za dostojno življenje.

Zato je dopis Pavla Ruparja, ob takih informacijah kot jih ponuja Večer na mestu. To je zapisal za naš portal e-maribor.si:

Ne bomo odnehali, ne boste nas utišali. Še vedno vabimo vse, ki jih kar naenkrat skrbi za upokojenke in upokojence! Vse, ki do prvega shoda sploh niso vedeli, da še živite! Kdor je vedel za vas, vas je ropal, kradel in uničeval!!!

Ne bomo se pustili zmesti, ni nas strah, ne bodo nas ustavili!! Naš boj je vaš boj!! Šele začeli smo. Sporočilo naj jim bo jasno: njihov cilj je uničiti upokojence, vas držati lačne in uboge, ker so prepričani, da tako zlahka manipulirajo! Do danes ni bilo ne svobode za upokojence, ne 8. Marca, da bi ga praznovali, ni bilo ne sindikatov, ne Desusa, ni bilo ne Roberta goloba in ZDUS-ovega Janeza Sušnika, ne Večera in ostale leve propagande

Prvega marca gremo v Ljubljano na Trg republike. Veliko vam imamo za povedat!  Vsi vladajoči lahko pridete, pojdite med ljudi, da boste vsaj enkrat po dolgih letih videli, kako izgledajo revni penzionisti! Novinarji Večera, pojdite med ljudi, vprašajte jih po njihovih zahtevah, kako preživijo iz meseca v mesec. Pridite na shod, povedali vam bodo zgodbe siromakov, vdov, kmetov , invalidov, vaših zgaranih žrtev z minimalno pokojnino po 40 letih dela. Pridite tudi vsi politiki iz različnih strank, le pridite!!

Mi pa bodimo enotni, bodimo skupaj in se borimo!! Ni važno koga ste volili, v kateri stranki ste, katere vere ste, kateri časopis bere in katerega ne. Ni važno. Za nas gre,” se je za naš portal odzval Pavle Rupar.

Na koncu pa je Rupar pozval tudi vse Mariborčane, da pridejo na shod, tokrat tudi s posebnim avtobusom. 

Kot je dejal Rupar, to je boj za naše dostojanstvo, mi pa dodajamo le še to, da bo tudi ta shod iz Trga svobode v Ljubljani neposredno, preko FB strani prenašal tudi naš portal, e-maribor.si.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.