Še Hrvati se smejijo Golobovim norčijam. “Dal je intervju lastni partnerici?”

Tina Gaber hrani goloba

Golobovim norčijam ni ne konce ne kraja. Poročali smo že o tem, da je predsednik vlade opravil intervju kar za svojo ljubico. No temu se danes smejijo tudi Hrvati.

Na vprašanje, ali gre za konflikt interesov, je premier Golob odgovoril, da za takšno trditev ni nobene podlage, saj gre le za posvetovanje s civilnodružbenimi društvi.” Njegova partnerka je aktivistka za zaščito živali Piše hrvaški Večernji list.

Kot pišejo Hrvati “Slovenski premier Robert Golob je dal intervju svoji partnerki Tini Gaber. Te dni se je zgodil nenavaden format intervjuja s predsednikom vlade neke države, v njegovem uradnem kabinetu v vladi, POP TV pa je objavila posnetek, celoten posnetek intervjuja pa bo verjetno objavljen na Instagramu. Gospodična Gaber, zaradi katere ljubezni se premier Golob ločuje od žene, je aktivistka za zaščito živali in, lahko bi rekli, vplivnica na Instagramu.”

Pa si še enkrat poglejmo to Golobovo norčijo, o kateri pišejo tudi Hrvati:

vir: Večernji list

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.