Se je Golob še tretjič zlagal in vlada Karitasu tudi tokrat ni nakazala denarja?

golob robert
Robert Golob, slika je simbolna, fotomontaža, Demokracija

Saj ni res pa je. Je možno, da se je Robert Golob še tretjič zlagal? Do petka, 18. avgusta, humanitarne organizacije še vedno niso prejele denarja za katerega je Golob že 7. avgusta dejal, da je denar nakazan.

Saj ni res pa je. Kjerkoli se obrneš, laž, laž, laž. Ljudje na prizadetih območjih po poplavah poleg ostalih dobrin, potrebujejo denar. Da se postavijo na noge, da znova zaživijo, da zgradijo nove hiše. A denarja kar tako ne bodo dobile, razen, če jim ga nakažejo humanitarne organizacije. Teden dni po ujmi naj bi iz Rdečega križa Karitasa in drugih organizacij začeli s popisom škode in čeprav jim je Golob že dvakrat obljubil denar, tega še vedno (do petka 18. avgusta) ni bilo na računu humanitarnih organizacij.

Predsednik vlade Robert Golob je humanitarnim organizacijam obljubil, da jim bo nakazal denar že 7. avgusta, zatem ga je dobila na laži  voditeljica Odmevov, Rosvita Pesek, 11. avgusta, ko je dejal, da je bo denar na računu 12. avgusta. A glej ga zlomka, niti po praznikih, (do petka 18. avgusta), denarja še vedno NI na računu, humanitarnih organizacij, kot piše Nova24TV.

Slovenska karitas ne glede na to opravlja svoje poslanstvo, doslej so na transakcijski račun od številnih posameznikov, podjetij, fundacij skupaj prejeli 3,04 milijona evrov za pomoč prizadetim ob poplavah. Od tega so jih v mreži Karitas že razdelili za prvo pomoč prizadetim družinam v obliki bonov ali finančnih nakazil v vrednosti 0,5 milijona evrov. Denar od države pa še vedno čaka…?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.