Članica SD Merima Sarajlija, Borutu Pahorju: On “drka” na mlahavi k….?

Merima Sarajlija, slika facebook

Prostaško! Tako bi se lahko glasilo obvestilo, ki ga je znana skrajna levičarka Merima Sarajlija, članica stranke SD in velika prijateljica inštituta 8. marec, zapisala.na družbenem omrežju facebook.

Merima Sarajlija, ena tistih južnih, skrajno levičarskih ljudi, ki razpihujejo sovraštvo in netijo nemir v družbi. Skrajno nedostojno in človeka nevredno obnašanje, očitno ne moti niti njene prijateljice Nike Kovač, ki se “ukvarja” s sovražni govorom. Besedo ukvarja smo zanalašč napisali v navednicah, kajti, če bi se s sovražnim govorom Nika res ukvarjala, potem, bi Merima že zdavnaj utihnila,

Očitno umazan jezik, sodi v repertoar Merime Sarajlija, kajti zmerjati nekdanjega predsednika države Boruta Pahorja, kateri je bil nekdaj celo predsednik stranke, kateri Sarajlija pripada, torej stranke SD, je ne samo sovražni govor, ampak zanesljivo kazenska ovadba. Po naših podtkih, je anonimna kazenska ovadba zoper Sarajlijo, tudi že vložena.

Ker je bil Borut Pahor, kot prostovoljec, gost oddaje Odmevi na RV, se je očitno Sarajliji zmešalo? Tako je zapisala (nelektorirano): Pahor, pleši mišek moj, ma se jebi!!! In naj samo kdo zine čez moje prostaštvo. Večje preverzije kot je tole je ni…ljudje delajo samomore on pa drka ta mlahavi kurac! Preklinjam? Da še premalo, ma res je dovolj te afne, ko je dovolj je pač dovolj, draga Rozvita! Dovolj je tu Jebenikove!!!

Na družbenem omrežju X, so se pojavile tudi slike Merime v objemu različnih ljudi, kateri imajo v večini sovražni govor le na jeziku. 

Povej s kom se družiš in povem ti kdo si. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.