Se je Medvedu zmešalo? Sedaj bi preiskoval tudi novinarje Siol-a

Rudi Medved, slika Politikis
Se je Medvedu zmešlo? Sedaj bi preiskoval tudi novinarje Siol-a

Vse kar ni povšeči levi politični struji bi bilo treba zatreti v kali. Tako razmišljajo pri kul opoziciji in pravi za “mešanje megle” je prav Rudi Medved iz LMŠ.


Neumnost Rudija Medveda?

Pri levosučnih, naj bi precej razburjenja povzročilo poročanje Siola, da je od štirih osumljenih, ki so jih kamere ujele ob poštnem predalu na Trojanah, na situ kriminalistov ostal eden, ki je bil tudi na pogovoru in so mu odvzeli DNK, sprožilo tudi v opoziciji, kjer naj bi po poročanju spletnega portala POP TV razmišljali celo o parlamentarnem preiskovanju. POP TV je celo poročal, da je Siol.net prvi objavil ime in priimek človeka, ki naj bi pošiljal grozilne pošiljke a temu seveda ni tako.

Pred Siolom in tudi našim portalom e-maribor.si, je novico o pisemskih grožnjah z imenom in priimkom pošiljatelja, objavil Reporter. Na Siolu pa na lažnivi očitek POP TV odgovarjajo: “Objavo z imenom in priimkom smo storili po tem, ko je predsednik SNS Zmago Jelinčič, ki se je nekoč skupaj s takrat še članom SNS Goznikarjem poklonil kipu Josipa Broza Tita, ki ga je postavil na lastnem dvorišču, za Siol o sumih policije povedal: “Sem šokiran. Tega pa nisem pričakoval. Lahko, da je še en od podtaknjencev v stranko. Kot je bil Zoran Stevanović. Nekatere odkrijemo prej, druge pozneje.

 Ob idejah Medveda da bi se preiskovali novinarji, pa na Siolu opozarjajo, da živimo v državi, v kateri veljajo načela svobode tiska, in da parlamentarni preiskovalci in policija novinarskih virov ter ravnanj, če nimajo sodnih dovoljenj za to, ne smejo preiskovati.

VREME

Maribor
delno oblačno
56%
3.1km/h
46%
25°C
27°
23°
22°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.