Se je Nataša Pirc Musar, glede zdravnika Erika Breclja ponovno zlagala?

Erik Brecelj in Nataša Pirc Musar

Kirurg Erik Brecelj je predsedniško kandidatko Natašo Pirc Musar pred dobrim tednom obtožil, da mu je pošiljala grozilna pisma, ko je opozarjal na kriminal in korupcijo v zdravstvu. O tem smo pisali tudi na našem portalu TUKAJ!


Seveda je kandidatka za predsednico Slovenije Pirc Musarjeva obtožbe zanikala in  dejala, da se v medijih iz skupine, ki so jo že do sedaj redno napadali z neresnicami in namigovanji, pripravljajo novi napadi: “Očitno je prvo orodje meni neznanih oseb, ki želijo na vsak način preprečiti mojo kandidaturo za predsednico. Žaljivo se je Pirc-Musarjeva takrat obregnila ob zdravnika Erika Breclja, da zadeva ni povezana s kandidaturo Nataše Pirc Musar, pač pa z delom odvetniške pisarne Pirc Musar in Lemut Strle. Pirc-Musarjeva je takrat zapisala: “Brecelj zeloooo pretirava. Od mene je dobil dva dopisa. Obakrat zaradi tega, ker je objavljal neresnične informacije. Žal tudi bilanc ne zna brati.”

Nataša Pirc Musar je tudi v intervjuju za Žurnal24, napadla Breclja in dejala: “Žalosti me, da gospod Brecelj ne razume poslanstva odvetnikov. Me pa čudi, da je dve leti in pol stara zadeva zdaj prišla na plan. Pozvala sem ga k temu, da to ‘grozilno’ pismo objavi, toda kot sem uspela zaslediti, zdaj trdi, da ga je izgubil. Upam, da bo gospod Brecelj vsaj poskušal razumeti odvetniški poklic. Mislim, da je ta zgodba zaključena,” je dejala v intervjuju za zurnal24.si.

Po tem se je ponovno oglasil Erik Bracelj in ponovno Natašo Pirc Musar dobil na laži: “Izjava kandidatke za predsednico Nataše Pirc Musar, da sem izgubil ‘grozilno’ pismo ne drži. Seveda ga nisem izgubil, Pa tudi, če bi ga, dokumentacije na to temo je veliko, saj so se z njenimi dopisi in zahtevami za ukrepanje proti meni morali ukvarjati tudi na Ministrstvu za zdravje, na Onkološkem inštitutu in na Svetu zavoda Onkološkega inštituta. Zelo težko bi se zato izgubila vsa dokumentacija,” je zapisal Brecelj.

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.