Nataša Pirc Musar naj bi zdravniku Eriku Breclju pošiljala grozilna pisma?

nataša pirc musar
Nataša Pirc Musar, slika družbena omrežja

Slovenski kirurg in onkolog Erik Brecelj je predsedniško kandidatko Natašo Pirc Musar obtožil, da mu je pošiljala grozilna pisma, ko je sam opozarjal na kriminal in korupcijo v zdravstvu. 

Erik Brecelj, sicer priznani slovenski kirurg, je v intervjuju za Svet24 o Nataši Pirc Musar dejal, da nje, kot predsedniške kandidatke nebi mogel voliti, čeprav ji javnomnenjske raziskave za zdaj kažejo najbolje. Tako se je odločil na podlagi integritete človeka in tega, kaj je ta oseba v življenju počela. Pirc-Musarjevo pa obtožil, da mu je pošiljala grozilna pisma, ko je sam opozarjal na kriminal in korupcijo v zdravstvu.

Erik Brecelj: “Če bo Nataša Pirc Musar izvoljena – sicer upam, da do tega ne bo prišlo – pa bo poudarjala, kako se bori za javno zdravstvo in ima ničelno toleranco do korupcije. Ampak ona je tam, kjer se ji izplača!”  

V njenem volilnem štabu so za N1 odgovorili le, da zadeva ni povezana s kandidaturo Nataše Pirc Musar, pač pa z delom odvetniške pisarne Pirc Musar in Lemut Strle. Pirc-Musarjeva se je odzvala tudi na tvitterju in zapisala: “Brecelj zeloooo pretirava. Od mene je dobil dva dopisa. Obakrat zaradi tega, ker je objavljal neresnične informacije. Žal tudi bilanc ne zna brati.

Erik Bracelj: “Če bo izvoljena Nataša Pirc Musar, je treba predsedniško funkcijo ukiniti – sramota je, da jo je podprl Kučan!”

Očitno se je Pirc-Musarjeva odločila, da se bo z ljudmi še naprej kregala, tudi v času volilne kampanje.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
94%
1km/h
100%
13°C
14°
12°
12°
Sun
12°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
11°
Thu

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA