Se nekdanji politik Gregor Golobič, vmešava v lokalne volitve v Mariboru?

Medtem, ko so županu Ljubljane sodniki odpisali kar 9 procesov, se mariborski županski kandidat Saša Arsenovič še vedno zgleduje po njem. Čeprav je razlika na lokalnih volitvah med Ljubljano in Mariborom tudi v tem, da v Mariboru pri kandidatih ni nobenega izrazitega favorita, razen mogoče Franca Kanglerja.

Sicer pa za kandidata Sašo Arsenoviča pravijo, da je izrazito ljubljanski kandidat. Ima veliko medijsko podporo t.i. levih medijev, kjer pa se njegovi pretekli grehi ne omenjajo.

Kot je za oddajo Faktor povedal Bojan Požar, se veliki posli v Mariboru dogajajo že sedaj. V bitko za mariborskega župana, naj bi se vmešal nekdanji politik Gregor Golobič. Aresnoviču naj bi dali tudi Golobičevega svetovalca Stojana Pelka, ki naj bi do volitev usmerjal njegovo kampanjo. Arsenovič, naj bi se tudi že dobil z Gregorjem Golobičem, ter se dogovoril, da bi Golobičeva “urbana” prišla tudi v Maribor, kar seveda pomeni velik posel.

Ali ima prvič Maribor kandidata, preko katerega Gregor Golobič s poslom preko Ljubljane prihaja tudi v Maribor?

MZ

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
76%
36%
23°C
23°
21°
22°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
18°
Sun
17°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.