Se je predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar ujela na laži?

Nataša Pirc Musar, slika Žurnal24

V središču pozornosti zaradi domnevnih laži je ponovno Nataša Pirc Musar. Tokrat zaradi sestanka med njenim možem Alešem Musarjem,ki je vodja njenega volilnega štaba in Tomažem Veselom nekdanjim predsednikom računskega sodišča, senjim direktorjem Dolenjskega lista, ki je v lasti medijskega tajkona Martina Odlazka.

“Aleša sem prosila, ali se lahko usede s Tomažem Veselom. Usedla sta se v središču mesta – če bi se želela skriti, bi se skrila –vsem na očeh in sem samo prosila, naj se pogovorita, ali bo ta predvolilna predsedniška kampanja čista, ali lahko kampanjo izpeljemo brez metanja polen pod noge,” je v četrtkovi oddaji Tarča na TV Slovenija dejala predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar. A a avtoriziranem intervjuju za revijo Reporter, ki je bil objavljen 1. avgusta, pa je na vprašanje, ali ve kaj o tem, da se je njen mož Aleš Musar srečal z nekdanjim predsednikom računskega sodišča Tomažem Veselom, ki danes dela za medijskega mogotca Martina Odlazka, odgovorila: “Ne.”

Reporter 1. avgusta 2022:

Tarča, 1. septembra 2022:

Pa ne, da se je odvetnica Nataša Pirc Musar,  ki je kandidatka za predsednico države, na javnem mediju zlagala? Presodite sami!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
88%
2.1km/h
97%
14°C
15°
13°
13°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
9°
Wed
10°
Thu

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA