Jelka Godec poslancem Levice: “Vam se rola!”

levica

Levičarski pljuvalnik Necenzurirano je pred nedavnim poročal, da je nekdanja vlada Janeza Janše »v veliki tajnosti načrtovala gradnjo podzemnega predora pod Šubičevo ulico v Ljubljani.

Seveda pa, kot je za portal značilno, niso preverili dejstev okoli članka, ampak zapisali nesmisle, kot se spodobi za njihovo levo razmišljanje. Ker lažnivi pljuvalnik zelo vneto prebirajo tudi člani Levica in ker se želi preusmeriti pozornost iz afere Smodej v nesmisle, ki jih podaja portal Necenzurirano, so takoj pristavili svoj “piskerček”.  Zapisali so, da se bo priprava projekta pod to vlado nemudoma zaustavila. »Izkazalo se je, da sta Aleš Hojs in njegovo ministrstvo za prejšnjo vlado pripravljala projekt tajnega predora za beg pred ljudstvom, ki bi povezoval stavbo parlamenta z garažno hišo pod Trgom republike,« so zapisali na twitterju.

A ker je lažnivcem potrebno povedati, kar jim gre, se je oglasila Jelka Godec: “Vam se rola. Projekt povezave garažne hiše s stavbo DZ je že dolgo v načrtih z namenom varnosti poslancev, zaposlenih v @Drzavnizbornin obiskovalcev DZ. Normalno v vseh EU državah. Vam pa predlagam, da se po seji DZ sprehodite z mano do garaže in doživite “špalir” z žaljivkami.”

Žaljivk sta bila namreč deležna poslanca Dejan Kaloh (SDS) in Jožef Horvat (NSi). 

 

Očitno je razlika tudi v kulturi levičarjev ali desničarjev?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
92%
1km/h
0%
8°C
10°
7°
8°
Tue
8°
Wed
11°
Thu
12°
Fri
11°
Sat

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA