Še kamen bi zajokal! To je oče napisal svojemu 14-letnemu sinu, ki je umrl v prometni nesreči.

Nagrobna sveča - 1. november
Foto: Goran H.

Občino Starše in celotno Podravje je včeraj pretresla novica o prometni nesreči, komaj 14-letnega voznika motornega vozila, ki je podlegel poškodbam nesreče.

Včeraj ponoči, okrog 1.45, so mariborske policiste obvestili o prometni nesreči na lokalni cesti v Staršah, v kateri je bil udeležen voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri naselja Rošnja v smeri Starš. V nesreči je bil nesrečni motorist udeležen sam. Z  zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 14-letni voznik motornega kolesa v ovinku izgubil oblast nad vozilom, padel po vozišču ter obležal. Na žalost so bile posledice tako hude, da je nesrečni otrok kasneje umrl.

Tragedija, ki zaznamuje ne samo celo družino, ampak celotno družbo, kraj, občino. Nesreča nikoli ne počiva in žal nikoli ne vpraša po starosti. Mladega Miha ni več. Lahko prebiramo zapise na družbenem omrežju facebook. Tako pa se je z žalostjo v srcu od njega poslovil oče: “Srce joče od bolečine, moj sin Miha, da bi bil jaz namesto tebe…Počivaj tam za mavrico…Se srečamo!” Pod komentarji pa so se vsuli izreki žalosti in sočutja.

(ime in priimek očeta smo zakrili).

Tudi mi v imenu uredništva portala e-maribor.si, izrekamo družini iskreno sožalje!

 

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
92%
1.5km/h
75%
16°C
19°
15°
15°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.