Še krave bi se smejale? “Puškometalec” Šarec, bo bodoči minister za obrambo?

Še krave bi se smejale
Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Predsednik Gibanja Svoboda dr. Robert Golob, predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon in koordinator Levice Luka Mesec so predstavili razrez ministrstev.

Šarec za obrambnega ministra?

Bog se nas usmili. V ekipi ministrov bosta med drugim tudi oba predsednika propadlih strank LMŠ in SAB, Marjan Šarec in Alenka Bratušek. Torej, če nekomu volivci pokažejo vrata, pridejo na ministrska mesta. Takih neumnosti ne pozna nobena država v Evropi. V pogajanjih naj bi stranki SD pripadli štirje resorji, Levici pa trije. 

Tu je nekaj imen. Nekatera so zares neverjetna.  Najbolj presenetljivo ime je, Marjan Šarec. Postal naj bi minister za obrambo. Čeprav ne zna nič drugega, kot metati puško v koruzo, mu je vendarle uspelo prepričati Goloba. Seveda pa je dal Golobu zato stranko z dvema Evropskima poslancema. Ubogi vojaki! Vodenje zunanjega ministrstva se obeta Tanji Fajon. Predsednici SD, ki je v Evropi blatila Slovenijo. Da bo postala zunanja ministrica, se že zgražajo Tako Hrvati, kot Srbi. Luka Mesec naj bi prevzel vodenje resorja za socialne zadeve, kar je voda na mlin nezaposlenim in prekatnim delavcem? Zdravstveno ministrstvo bi po Golobovih dozdajšnjih napovedih prevzel zdravnik Danijel Bešič Loredan, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost, inovacije in digitalizacijo pa nekdanji rektor ljubljanske univerze Igor Papič. Ministrstvo za gospodarstvo, šport in turizem bo vodil Matjaž Han, kateri je imel privatno velike posle s Petrolom. Ministrstvo za javno upravo, samoupravo Sanja Ajanović Hovnik ter ministrstvo za zdravje Danijel Bešič Loredan. In neverjetno, ministrstvo za infrastrukturo bo vodila kar propadla političarka in borka za svojo denarnico, Alenka Bratušek. Na čelo kulturnega ministrstva pa naj bi stopila namestnica koordinatorja Levice Asta Vrečko, torej bodo spet kvazi umetniki, kot je raper Zlatko, bogateli na naš račun?

To so do sedaj znani kandidati za ministre. Zares “strokovna” ekipa.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.