Se ljubljenček Levice, Smodej, res sprehaja po Ljubljani?

Dušan Smodej

Slovenijo je lani pretresla afera o anonimnih in medijskih poročilih o domnevnih spolnih in finančnih zlorabah, ki so letela na Dušana Josipa Smodeja. Smodej je sicer novomeški kulturnik in zastopnik Društva za sodobno kulturo Fotopub in velik ljubljenec Levice. No vsaj bil je.

Dušan Smodej je bil pravi ljubljenček Levice. Prav v njegov Fotopub, so se številni prišli zabavati. A na žalost tudi številna dekleta, ki so potrebovala kar veliko časa, da so lahko spregovorila o domnevnem nasilju, ki se je tam dogajalo. Tako se je osnoval tudi profil na instagramu “Proti nasilju Dušana Smodeja” kjer so Smodeja dekleta obtoževala spolnega nadlegovanja. Zadevo sicer policija še ni zaključila, Levica pa se je podala v anonimnost in se od Smodeja distancirala. Kot piše Požareport, so na ljubljanski sceni trenutno najbolj vroče govorice, da vsi čakajo na “zasebne” fotografije Dušana Smodeja, kjer naj bi bila v glavnih vlogah Uranjek, Smodej in Manca Krnel, aktualna zasebna partnerica Luke Mesca. Pa verjetno bi se našel še kdo od Levice? 

Smo bili pa te dni priča posnetku, na katerem naj bi se domnevno, sam Smodej sprehodil mimo ene od prodajaln v Ljubljani.

Če to drži, je očitno Smodej spet nazaj. Le kdo se ga sedaj bolj boji? Dekleta ali Levica, da nebi slučajno razkril kakšno pikantnost. Mediji čakamo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
76%
1km/h
100%
2°C
3°
1°
1°
Thu
-2°
Fri
-2°
Sat
-2°
Sun
-2°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA