..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Levica ponuja svojim nove službice s tovariškim pozdravom.

fotomontaža

Nedorasel svoji funkciji, Luka Mesec, dan po rekonstrukciji vlade in razmetavanju denarja za nova ministrstva, že ponuja nove službice. Seveda takim, ki so pri istem levem koritu?

Z rekonstrukcijo vlade so se pojavila tudi številna ugibanja o zaposlovanju na novoustanovljenih ministrstvih. Točnih številk o tem še ni, ima pa ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki ga vodi Luka Mesec, trenutno odprtih osem delovnih mest. 

Zamislite si to.  Novo ministrstvo potrebuje nove prostore, nove pisarne, novega ministra s tajnicami, državne sekretarje, podsekretarje, uradnike in njihove pomočnike, pa ostale delavce na ministrstvih, čistilke ipd. Torej to pomeni, da bo na vsakem ministrstvu, ki je začelo delati na novo zaposlenih najmanj 50 novih ljudi. 

Po twitterju pa je zakrožilo elektronsko sporočilo, ki naj bi ga ministrstvo posredovalo članom Levice. V njem naj bi jih obvestili, katera delovna mesta so trenutno odprta na zgoraj omenjenem ministrstvu in na ministrstvu za kulturo, ki ga vodi Asta Vrečko, prav tako iz vrst Levice. Sporočilo, ki naj bi ga avtor pospremil s »tovariškim pozdravom«.

Na to blagodejno ponujanje službic tistim, ki ji želijo socializma se je odzval tudi predsednik stranke SDS Janez Janša in zapisal: “Ne bodo dodatno zaposlovali” in dodal smeškota.

kaj pravi že pregovor Levice: “Laž je nesmrtna duša levičarjev?”

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.