Se potaplja stranka Naša dežela? Soustanovitelji zapuščajo stranko?

Aleksandra Pivec - Naša dežela
Se potapla

Po tem, ko je stranka Naša dežela, Aleksandre Pivec, na volitvah dosegla res sramotni rezultat, naj bi stranko zapustili nekateri njihovi akterji.

Stranka Naša dežela Aleksandre Pivec, ki ima sedež v Mariboru,  je na volitvah dosegla zares slab rezultat. Tudi največji skeptioki tega niso pričakovali. V celotno državi je stranka dosegla komaj 17.846 glasov, ali le 1.50%. Prvakinja stranke Aleksandra Pivec, je na primer v enoti Ptuj, VO Ormož dobila  656 glasov, kar je sicer 6.92%, a so bili ostali kandidati, preprosti katastrofalno slabi, saj so komaj presegli 2% glasov. Posebej slabo so se odrezali v VE Kranj in Ljubljana center.

Kot piše na svojem twitter profilu Bojan Požar, pa stranko Naša Dežela, danes zapuščajo, ter hkrati izstopajo iz vseh funkcij, nekateri soustanovitelji stranke: Janez Ujčič, Jože Zorko, Iza Verdel, Alex Hafner in Bine Čare

Kaj to pomeni za stranko, smo povprašali tudi Aleksandro Pivec. Odgovore še čakamo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.