Se za novo službico v DZ ponujata Marko Bandelli in Lidija D. Mirnik?

SLIKA TWITTER
Lidija D. Mirnik je na volitvah dobila sramotnih 377 glasov

Po sramoti na volitvah, kjer sta na celi črti padli stranki SAB in LMŠ, odpadli poslanci in poslanke lobirajo za nove službice?

Si v Državnem zboru iščeta službice Marko Bandelli in Lidija Divjak Mirnik?

Glede na to, da Robert Pavšič, ne bo generalni sekretar Državnega zbora, je nastala velika gneča. Še posebej za delovna mesta, kjer je za malo delo veliko denarja. Kot je zapisal Bojan Požar, naj bi se za mesto v Državnem zboru ponujala dva odpadnika, ki so ju volivci nagradili z odhodom iz parlamenta. To sta Marko Bandelli (SAB), ki je v svojem volilnem okraju Sežana, dobil le 853 glasov ali 5.86% in mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik (LMŠ), ki je prejela v volilni enoti Maribor 6, sramotnih 377 glasov ali 3.35% glasov.

Sicer je pri Golobovih mogoče res vse, a težko verjamemo, da bi ravno Bandeli, ali pa Divjak-Mirnikova dobila kakšno delovno mesto v državnem zboru. Slednja naj bi namreč še čakala, če se bo vrnila na mesto direktorice študentskih domov, kaj pa preostane Bandeliju? Očitno mu gradbeništvo ne diši preveč?

Treba pa je priznati, da Lidiji jezik še vedno teče, kot namazan. Pa čeprav le preko družbenih omrežij. Namesto, da bi se od sramu po katastrofi na volitvah nekam skrila, obračunava, ne samo z našim portalom,  ampak tudi z Bojanom Požarjem.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
96%
2.1km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA