Sedmošolka, ki je bila napadena še vedno dobiva grožnje! To je povedala!

zajem slike/tiktok
Ne morem jim oprostiti, da so me tako teple. Začelo se je s klofutami po obrazu, nato so me brcale, lasale, udarjale po glavi in zmerjale. Zelo me je prizadelo, da me sošolke niso branile. Vame so metali še paradižnike in jajca," pripoveduje osnovnošolka.

Po brutalnem pretepu sedmošolke ene od celjskih osnovnih šol, je oškodovanke za portal 24ur.com dejala,  da gre še vedno s strahom v šolo, saj se grožnje nadaljujejo.

“Nobena od punc, ki so me pretepale, se mi ni osebno opravičila. In tudi ne pričakujem, da se mi bodo. Pisali sta mi sicer dve, ki sta me napadli, da se mi opravičujeta, ker ne bi radi imeli opravka s policisti. Nisem jima sploh odpisala. Preveč me je prizadelo, ker mi nobena od punc ni priskočila na pomoč. So se pa opravičili starši nekaterih deklet, ki so sodelovale v pretepu

Najhuje je, to, da so oškodovanko nekatere sošolke še po dogodku spet zmerjale in v šoli bile nesramne. Pojavljajo se tudi grožnje, da da bodo z sedmošolko spet obračunale, če bodo koga zaradi incidenta doletele sankcije. Piše Žurnal24.

Šok incidenta je bil predvsem ta, da nihče izmed več kot dvajset prisotnih fantov in deklet ni poskušal ustaviti nasilja, ampak so nasilje celo spodbujali, se smejali in ga snemali, nekdo pa je celo predlagal, naj jo vržejo čez ograjo. Kljub vsem grožnjam pa je napadena osnovnošolka vsa imena vpletenih v pretep zaupala policistom. Zaradi udarcev in bolečin je obiskala tudi zdravnika.

Ker gre z občutljive posnetke, jih na našem portalu ne bomo zavrteli.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.