Sejem rabljenih učbenikov Mladi Mladim

Delovni zvezki in učbeniki

V mariborskem Europarku bo to soboto, 10. 9., od 10. ure dalje potekal sejem rabljenih učbenikov Mladi Mladim. Na stojnicah pri vhodu 3 s strani Titovega mostu bodo dijaki in študentje prodajali rabljeno študijsko literaturo, šolske učbenike in knjige. Namen sejma je v prvi vrsti mladim ponuditi učna gradiva po dostopnejših cenah, a prireditev prerašča okvire sejma. S predstavitvijo dejavnosti različnih organizacij in plesno-glasbenim programom želijo obenem pričarati lep vstop v šolsko leto in spodbujati kulturne dejavnosti.

V Europarku so prireditev pripravili v sodelovanju s Studiem 11 ter k sodelovanju povabili Mladinski kulturni center in Šolo umetnosti Atilem, ki bodo na sejmu predstavili svoje dejavnosti. Za popestritev dogajanja bo poskrbel nastop dveh plesnih šol, najmlajši se bodo lahko udeležili likovne delavnice. Dušan Ćešič, idejni vodja projekta, želi s prireditvijo razširiti ponudbo družbeno odgovornih vsebin, ki pozitivno vplivajo na mesto. »Želimo si, da bi se sejem sčasoma razvil v kulturni festival s socialno noto, ki bi spodbujal ustvarjalnost in prispeval k razvoju mladih,« je še povedal Ćešič.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.