ZASAČENA! Kakšno sporočilo je pisala Erika Žnidaršič, Jadranki Rebernik?

erika
zajem slika (RTV)

Voditeljica oddaje Tarča, katero smo mi poimenovali v “lažnivo” Tarčo, zaradi neupravičenega in lažnivega blatenja našega portala, Erika Žnidaršič, je Jadranki Rebernik pisala pismo, kjer Bojana Požarja obtožuje poseganja v uredniško politiko na TV Slovenija.

Voditeljica Tarče, Erika Žnidaršič, ki je znana predvsem po “pljuvanju” po vladi Janeza Janše, stranki SDS in medijih ki ne pihajo z njo v isti rog, se je obrnila na odgovorno urednico TV Slovenija Jadranko Rebernik, češ, da vlogo urednika TV Slovenija prevzema, kar Bojan Požar?  Tako je zapisala: “Prosim, da ustaviš te “posege/pritiske” zunanjih ljudi na svoje urednikovanje in posledično tudi na naše. To se mi zdi podcenjujoče, da nek zunanji človek kar prevzema tvojo vlogo odgovornega urednika rtv-ja in nekaj določa.” Kot se za Eriko spodobi podcenjujoče in pritlehno?

Bojan Požar je namreč objavil članek v katerem je zapisal, da bi se v četrtkovi Tarči morala obravnavati tema iz afere “Smodej”, ne pa soočenje pred predsedniškimi volitvami, kamor je Žnidaršičeva povabila Natašo Pirc Musar in Anžeta Logarja.  Seveda je novinar Požar imel še kako prav. Spomnimo se, kako je oddaja Tarča obravnavala številne teme v času Janševe vlade. In kako bi bila Tarča prikladna za novo pljuvanje po stranki SDS, če bi v Fotopub zahajali člani SDS in ne stranke Levica. Torej Erika, kje je Tarča na temo Smodej?

In kaj se Erika Žnidaršič pri tem boji? Da jo bodo na levem političnem polu pozabili, če bo razkrila prave obiskovalca Fotopuba? Po tem ne bo več zanimiva za gledalce? Ali pa je krivo mogoče to, da se ji ob besedah Bojan Požar, Janez Janša, portal e-maribor.si, stranka SDS, Nova24TV, vedno znova zatakne v grlu?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
94%
1km/h
75%
12°C
13°
11°
11°
Tue
9°
Wed
10°
Thu
9°
Fri
10°
Sat

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA