Shod za otroke gre! Najbolj izžvižgani Luka Mesec. Aleš Primc: “Mesec je kot lisica v kurniku!”

Aleš Primc, zajem slie

Danes pred Državnim zborom na Trgu republike v Ljubljani poteka veliki družinski shod za zaščito otrok in družin.

“Za kristjane, pa tudi vse ljudi, ki spoštujejo naravo ter razumejo potrebe otroka, je jasno, da je uvedba takih sprememb družinske zakonodaje neprimerna, škodljiva in nevarna,” je bil odločen Aleš Primc, ki je ljudi pozival, da javno pokažejo svoje nestrinjanje s spremembami. Državni zbor bo namreč ta teden razpravljal o spornih spremembah Družinskega zakonika, ki kratijo temeljne človekove pravice otrok in smo jih državljanke in državljani z veliko večino zavrnili že na treh družinskih referendumih v letih 2001, 2012 in 2015. Novi družinski zakonik bi uzakonil tudi posvajanje otrok s strani homoseksualnih parov.

Največ žvižgov je bil deležen prav minister za družino Luka Mesec.

Vlada Roberta Goloba želi uzakoniti posvojitve otrok v LGBT razmerja, ukiniti zakonsko zvezo žene in moža ter vzpostaviti pravno podlago za uvedbo LGBTQIA+ ideologije v vrtce in šole. Udeleženci shoda so proti uvedbi te nevarne ideologije v vrtce in šole! Na shod so prišli, da bi pokazali svoje nestrinjanje. In kot pravi Aleš Primc, ne bodo odnehali!

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
91%
3.6km/h
100%
3°C
4°
1°
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat
3°
Sun
4°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA