Zadnji komunist Milan Kučan, napadel Anžeta Logarja

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

Zadnji komunist Slovenije Milan Kučan je še kako aktiven, tudi na področju notranje politike, kjer daje navodila in izbira ljudi, ki so po njegovem mnenju najbolj primerni.


A Kučan vsaj pri izbiri predsednika države ni imel najbolj srečne roke. Njegov adut Nataša Pirc Musar očitno ni najbolj verodostojna. Podpiral naj bi še Iva Vajgla i sedaj na koncu še Milana Brgleza. Le kako bo skoraj že betežni starček volil za vse tri?

Zato pa Kučan pri Anžetu Logarju, ki je edini kandidat brez “masla na glavi” vidi hudo konkurenco in ker Kučan ne more iz svoje “rdeče” je moral povedati nekaj neumnosti: “Poskuša se dokazati sposoben sodelovanja z vsemi, pri tem pa ne zna povedati, kaj je storil, da SDS nebi delovala izključujoče. Ima nahrbtnik, ima okus in barvo. Človek s tako omajano verodostojnostjo in zavajanjem ne more biti predsednik Republkie Slovenije.” Je dejal Kučan

Zagotovo pa bi bilo dobro, če bi Kučan najprej pometel pred svojim pragom, saj je tudi on sedel na čelu države, kot predsednik s precej bolj omajano verodostojnostjo in krvavo preteklostjo. Da bivši komunisti s krvavimi rokami, sploh še zasedajo najvišje stolčke v državi je nekaj, kar ne boste našli nikjer v Evropi. Iz ozadja pa nam potem “betežni” starčki vedno pridigajo o poštenju in verodostojnosti, kar je sami nikoli niso imeli?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.