Si je Nova Slovenija izposodila idejo o mobilnih kavarnah pri kandidatki SDS Zali Tomašič?

Očitno so mobilne kavarne, v času volilnih kampanj zelo aktualne. Te se je za svojo kampanjo spomnila kandidatka SDS Zala Tomašič, a glej ga zlomka, kampanjo s kavarno so se spomnili, oziroma prekopirali ui pri Novi Sloveniji.


Na dan Evrope, se je pričela uradna kampanja za evropske volitve, na katero se Slovenska demokratska mladina podaja s kandidatko Zalo Tomašič, ki na listi Slovenske demokratske stranke nosi številko 9. Naša kampanja bo potekala po celotni Sloveniji, s tako imenovanimi mobilnimi kavarnami, na katerih bomo delili brezplačno kavo, čaj in limonado,” so zapisali v volilni kampanji Zale Tomašič, katera se bo danes z mobilno kavarno mudila v Mariboru, na Trgu Leona Štuklja.

A glej ga zlomka, tudi v Novi Sloveniji so se spomnili, da bodo kuhali kavo. “Potujoča kavarna bo zbliževala ljudi, da se bodo lahko pogovorili o vseh izzivih, ki čakajo našo družbo v prihodnosti. Verjamemo, da bomo lahko na tak način svoje programske poudarke še približali našim državljanom in v Sloveniji spodbudili razpravo o evropskih temah in izzivih,” so poudarili v NSi. 

Upajmo le, da ne bo kava, ki jo bo skuhala Ljudmila Novak preveč grenka.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
76%
2.6km/h
67%
16°C
17°
14°
15°
Fri
14°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.