zajem slike

Kaj imaš lahko v glavi, ko na družbenih omrežjih groziš političnim strankam koalicije in SNS z nasilnimi protesti v času, ko je zbiranje ljudi omejeno na le 10 ljudi?

Jaša Jenull ponovno poziva k nasilnim protestom

Resnično je nekaj narobe z levičarji, ki v času, ko se trudimo ponovno zajeziti koronavirus, da se ne razširi iščejo razloge za proteste, kot smo jim priča v Srbiji. Znani levičarski provokator Jaša Jenull, sin vrhovnega državnega tožilca očitno misli, da se ves svet vrti okoli njega. Če njegov oče v vseh teh letih ni mogel poskrbeti za Jašino vzgojo, pa bi tokrat morala delovati policija, saj je pozivanje k nasilnim protestom kaznivo dejanje.

Sodeč po zapisu Jaše Jenulla je mogoče sklepati, da so ga navdušili nasilni protesti v Srbiji in bi si te zlahka predstavljal tudi na ulicah prestolnice. Zaveda se namreč, da je iz tedna v teden v luči približevanju poletnih počitnic mogoče videti vedno manj protestnikov. Zato janull poziva spet vse na ulico. Ne samo, da se lahko okužijo, ampak jih vabi na nasilne proteste, kot v Srbiji.

Jenull je sodeč po zapisanem prepričan, da je janšizem virus, ki razjeda državo in jo je po njegovo pripravljen raztrgat na pol za ceno dveh let na oblasti. “Patološki posamezniki na samem vrhu naše države napovedujejo državljansko vojno in človeške žrtve, aktivno mobilizirajo soseda proti sosedu, podeželja proti mestom, neonaciste preoblečene v rumene jopiče proti mirnim demonstrantom. Njihova edina taktika je sejanje razdora, strahu in sovraštva. Čas za mirno razrešitev te situacije se zaradi vlade, ki neumorno priliva olje na ogenj in z vsako svojo potezo zaostruje konflikte, dokončno izteka. Poslanci koalicije, dobro poglejte, kaj se dogaja trenutno v Srbiji! Je to prihodnost, ki jo želite gledati v Sloveniji?,” je zapisal v opozorilu in dodal, da če je odgovor pritrdilen naj se ne obremenjujejo in naj mirno uživajo na svojih položajih.
Bo tokrat policija ukrepala?

MG