TAXI
slika je simbolna

Sinoči bi se morala v oddaji Planet 18 na Planet TV soočiti minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec in Predsednik sindikata taksistov Dejan Jefim. Jefim se na Planetu ni pojavil.

PREDSEDNIK SINDIKATA TAKSISTEV RAJE NA ZABAVO, KOT NA SOOČENJE

Prav zanimivo je, kako so nekateri močni le pri besedah in grožnjah. Pri soočenjih pred kamerami, pa gre za povsem drugo zadevo. Odgovorni urednik Siola-a Mirko Mayer je namreč v soboto napovedal soočenje, v katerem bi se morala soočiti predsednik sindikata taksistov Dejan Jefim in minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec. Vsak naj bi na svoji strani pojasnil argumente in protiargumante za prihod Uberja v Slovenijo. Jefim je imel priložnost osvetliti tudi svoje razloge za upor, pritiske, grožnje in navedbe o tem, kdo usmerja koga iz ozadja.

Medtem ko se je Vrtovec prikazal, pa Jefima ni bilo na soočenje, čeprav naj bi udeležbo potrdil že v četrtek. Namesto tega je poslal fotografijo polnega omizja, ki priča o tem, da se je raje zabaval.

Zagotovo pa dvomimo, da bodo zabave Dejana Jefima (v času epidemije verjetno sporne) še tako dišale, ko bo v Slovenijo (z grožnjami ali brez) prišel UBER.

PM