Škandal brez primere. MNZ v boj za glasove Nataši Pirc Musar?

Plakat Nataše Pirc Musar

Saj ni res pa je. Očitno so kandidatki za predsednico Slovenije Nataši Pirc Musar  dovoljena vsa sredstva, v boju za podpise podpore, katerih kandidatka očitno še vedno nima dovolj?

Kandidatka za predsednico Slovenije je na Ministrstvo za notranje zadeve naslovila prošnjo, naj da sporočijo  bolnišnicam, domovom za ostarele, zavodom za invalidne osebe in podobnim zavodom, v katerem osebe prestajajo zaporne kazni, naslov, za prejemanje obrazcev podpore. 

Očitno je takoj, po tem dopisu v akcijo z agitacijo šla tudi ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar in je na vse upravne enote v Sloveniji. Ministrstva za zunanje zadeve. konzularni sektor, ministrstvo za delo, pravosodje, zdravje in ministrtvoza šport posredovala dopis, da se zavodom, bolnišnicam, domovom in drugim ustanovam posreduje naslov, kjer kandidatka Nataša Pirc Musar sprejema obrazce podpore za svojo kandidaturo.

To, kar se poslužuje Nataša Pirc Musar zadnje čase je dobesedno škandal. Že ob prvih dneh zbiranja podpisov v Mariboru, si je privoščila, da so prostovoljci oz. njeni zastopniki, pred UE Maribor nadlegovali ljudi, da oddajo podpise za Natašo. Očitno pa si kandidatka lahko privošči tudi reklamo med vlado Robertsa Goloba. Res nenavadno.

Kje so pa ostali kandidati???

Bomo doživeli, da nam policisti poklanjajo še letake z reklamo Nataše Pirc Musar?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
78%
0.5km/h
75%
17°C
19°
16°
16°
Mon
10°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
10°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA