Poglejte si ta škandal s slovenskimi košarkarji v Nemčiji! Na tekmo s taksiji!

slika, zajem zaslona

Pred današnjim obračunom Litve in Slovenije se je v Nemčiji zgodil zaplet s prevozom. Naše košarkarje bi moral avtobus pobrati pred hotelom in pravočasno pripeljati na prizorišče tekme.

Slovenci danes niso dočakali avtobusnega prevoza na tekmo, pač pa so se morali na prizorišče v dvorano Lanxess Arena pripeljati s taksijem.

“Kje je avtobus, EuroBasket, FIBA? Na prvo tekmo #EuroBasketa smo morali s taksiji,” so na uradnem družbenem omrežju Twitter zapisali pri Košarkarski zvezi Slovenije ter dodali “zmedene emotikone” in video slovenskih reprezentantov v taksijih. Organizatorji so si tako že uvodni dan privoščili velik spodrsljaj. Nasprotniki Slovencev Litovci težav s prevozom niso imeli, baltska reprezentanca je na tekmo prišla z uradnim avtobusnim prevozom.

Slovenska košarkarska reprezentanca v Kölnu pravkar igra prvo tekmo 41. evropskega prvenstva, ki ga gostijo Nemčija, Češka, Gruzija in Italija. Prvi nasprotnik Slovenije je zelo močna in neugodna Litva, ki jo Slovenija med drugim ugnala v finalu kvalifikacij za olimpijske igre prejšnje leto.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
90%
0.5km/h
96%
13°C
15°
11°
13°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
9°
Wed
10°
Thu

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA