Skupina “Ukinite prisilno plačevanje RTV naročnine” z izjavo za javnost!

Iz Facebook skupine: “Ukinite prisilno plačevanje RTV naročnine” so nam poslali izjavo za javnost.

Izjava za javnost skupine “Ukinite prisilno plačevanje RTV naročnine”

Skupina je v luči delovanja javne RTV Slovenija samo v treh dneh  zbrala več, kot 3000 članov. Skupina nima s politiko nobene veze, je odprta za vse ljudi! je zapisal ustanovitelj skupine nekdanji poslanec Pavel Rupar. Našemu mediju je poslal tudi izjavo za javnost:

Spoštovani! Demokracije in svobode govora v Sloveniji ni! Demokracija je očitno samo takrat, ko vladajo levičarske stranke, neokomunisti ali neoliberalne stranke ter vlade, ki jih postavlja “ozadje”! Če je kakorkoli proti volji “ozadja” in imenovanih, smo takoj označeni za fašiste, naciste in zatiralce svobode in demokracije!

“Sporočam vsej slovenski javnosti, da drugače misleči nimamo pravice govoriti, pisati in svobodno živeti! Pred leti so me , tako so mi razložili po sodnih procesih akterji stanja, ki ga živimo, obsodili  in preganjali ter zaprli samo zaradi “dolgega jezika”! Ne zaradi drugega! Za obsodbe nisem bil nikoli pošteno, ne upravičeno sojen! Še najmanj na podlagi  stvarnih dokazov! Danes so me zaradi preproste vsebine celo zablokirali na družbenem omrežju Facebook za 30 dni.. Vzrok? Piše Pavel Rupar.

Pred dnevi sem ustanovil odmevno skupino UKINITE PRISILNO PLAČEVANJE RTV NAROČNINE, ki je vzrok blokadi! V treh dneh se je pridružilo 3000 ljudi, odziv je bil nad pričakovanju, vsebine objav korektne, spoštljive in vsebinske! Priča smo ponovni represiji nad državljani Slovenije, ki mislimo s svojo glavo in nismo leve ovce ali kolesarji! Temu odločno nasprotujem in vas prosim, da mi in nam pomagate vspostaviti demokratična načela svobode govora, svobode mišljenja in svobode razpolaganja s svojim denarjem in premoženjem! Demokratični standardi so cilj slehernega prebivalca Ebropske unije zato prosim, da mojo in našo borbo razširite po vsej Evropi na naslove, ki so varuhi ustave Republike Slovenije in Evropske unije!!” Pavel Rupar in skupina Ukinite prisilno plačevanje RTV naročnine.

RTV naročnino plačujemo vsi Slovenci. po novem tudi tisti, ki televizijskega sprejemnika ne posedujejo. Ravno zato je vloga nacionalnega medija, da skrbi za neodvisno in nepristransko poročanje, kar pa se, o tem smo tudi mi poročali na našem portalu, večkrat ne dogaja.

Preberite tudi:

“Objektivna” novinarka RTV Pašek-Šentinc hujska ljudi k protestom?

MG

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
75%
2.6km/h
20%
-4°C
-2°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA