..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

Slavko Bobovnik, slika Planet TV

Slavko bobovnik, upokojeni TV voditelj se večkrat obregne ob stvari, ki se ga ne tičejo več. A sedaj ko je v penziji, vselej kaže, svojo pravo levo plat. Morebiti je to še iz časov UDBE?Tokrat ga je zmotilo, ker pri promocijskih napovednikov za bližajoče se nordijsko svetovno prvenstvo v Planici niso izbrali njemu ljube leve novinarčke: Saša Krajnca, Igorja E. Berganta in Sekuja M. Condeja.

Očitno gre nacionalni televiziji tako slabo, da so morali omrežiti celo starčka Slavka Bobovnika, da s svojimi nebulozami polni družbena omrežja. Očitno ima Bobovnik, sedaj v “penziji” (očitno ima pokojnino dovolj veliko, da danes na bo protestiral na shodu upokojencev) dovolj časa. Če se, kot voditelj odmevov ni smel deklarirati, kot levičar, pa se sedaj sam, prav rad levosučno obrača.

“Spoštovani gospod Uroš Urbanija. Zavedajoč se vaše prezaposlenosti, vas vendarle prosim, da mi kot plačniku RTV prispevka pojasnite, zakaj sta novinca ga. Plaskan in g. Luka Svetina primernejša za povabiti ljudi v Planico, kot Igor E. Bergant? Imata več znanja o športu, sta retorično boljša?” je v podporo levosučnemu Bergantu čivknil Bobovnik.

No Bobovniku ni ostala dolžna Valentina Pleskan, nekdanja voditeljica na Planet TV. “Z vsem spoštovanjem, tudi g. Bobovnik je bil ‘novinec’ na komercialni televiziji, a je njegovo vodenje oddaje Milijonar pospremila obširna promocijska akcija. Čeprav drugi, ki s(m)o bili tam že dlje časa, tega nismo bili deležni, o tem nismo pisali pamfletov,” je zapisala in spomnila na čase, ko je Bobovnik iz RTVS prestopil na Planet TV

Roko na srce. Milijonar, ko ga je vodil Bobovnik res ni bil gledljiv. Kot bi gledal kviz v enem izmed doma obnemoglih. 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
64%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.