Slepomišenje Alenke Bratušek! Leta 2013 tako, leta 2021 drugače?

ALENKA bratušek
Alenka Bratušek, slika SAB

Medijski vihar je posledica dejstva, da je v Sloveniji povsem samoumevno, da javni denar za izvajanje programov na socialnem področju lahko dobijo le levičarske nevladne organizacije.

SLEPOMIŠENJE ALENKE BRATUŠEK?

Nastala je histerija po imenu: “Zavod Iskreni”, ki (hvala bogu) ni še ena levičarska zabloda, ampak gre za skupnost, ki se ukvarja z lajšanjem socialnih stisk ljudi in nudi vrsto programov na področju “rednih individualnih, zakonskih in družinskih terapij” pa tudi druge sorodne programe. In dokler so bili lepo tiho in čakali na miloščino od države, ki jim je vsakokrat namenila ostanke levičarskega denarja je bilo vse OK.

Obenem pa je leva nevladno-politično-medijska sfera situacijo zlorabila še za obračun z uspešnim ministrom Janezom Ciglarjem Kraljem, ki je sicer eden od soustanoviteljev zavoda, a v tem trenutku z njim nima neposrednega stika, levica pa je zagrozila celo z njegovo interpelacijo. najbolj glasni pri tem pa seveda vsestranski strokovnjak za metanje puško v koruzo Marijan Šarec in stranka SAB, stranka, ki ima predsednico, ki se ji ni uspelo niti prebiti v parlament.

[color-box color=”blue”] In ravno ta, Alenka Bratušek, ki se sedaj kiti s “kulovim” perjem in udriha proti vladi je bila leta 2013, takrat, kot predsednica vlade zelo glasna. Jasno in odločno je za Finance dejala: “Zakonskih ovir, da podjetje, katerega lastnik je funkcionar, nebi moglo kandidirati na tovrstnih razpisih, ni!”[/color-box]

Po sedmih letih Alenka Bratušek obrača ploščo? Oziroma je leta 2021 stavek malo predrugačila? Tako naj bi danes razumeli Alenkin stavek: “Zakonskih ovir, da podjetje, katerega lastnik je funkcionar, nebi moglo kandidirati na tovrstnih razpisih, ni… razen če je na oblasti Janez Janša!”

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
79%
1km/h
40%
17°C
18°
15°
16°
Sun
13°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
17°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.