Slika, ki razburja. Županja občine Črna na Koroškem, s partizansko čepico?

Družbena omrežja je preplavila slika, kjer županja občine Črna na Koroškem, mag. Romana Lesjak “paradira” s partizansko čepico na glavi.

Županja Črne na Koroškem na javni proslavi oblečena v čepico z rdečo zvezdo , se vam zdi normalno, da v letu 2022 javna osebnost hodi naokoli oblečena v simbole pod katerimi je bilo umorjenih mnogo preveč nedolžnih ljudi?” Je na svojem družbenem omrežju zapisal eden od uporabnikov družbenih omrežij.

Slika, se je bliskovito razširila tudi na družbenih omrežjih, ljudje pa so se spraševali o primernosti, da se na javni proslavi, javna oseba, kot je župan(ja) sprehaja s partizansko čepico sredi 21. stoletja. Veliko je bilo tudi jeznih komentarjev. Tudi mi smo županji postavili vprašanje glede primernosti, odgovore še čakamo in jih bomo tudi objavili. 

Na spletni strani občine Črna na Koroškem, se županja Romana Lesjak opisuje, kot  socialno čuteč človek, ki razume stisko ljudi in jim vedno prisluhne. Je torej razumela tudi stisko tistih ljudi, katerim so, ravno ljudje, ki so nosili take partizanske čepice, v izvensodnih pobojih, pobili njihove družine, sorodnike, prijatelje?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
4.6km/h
75%
10°C
11°
8°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.