Danes se odloča o nogometnem prvaku! Glasujte kdo bo prvak!

maribor
Glasujte, kdo bo letošnji nogometni prvak?

Nogometni prvak še ni znan, za naslov se borita Maribor in Koper, pri čemer ima prvi točko prednosti. Maribor bo danes ob 17.30 gostoval v Murski Soboti, Koper pa ob isti uri pri Bravu v Ljubljani.

V zadnji krog vstopajo s točko prednosti Mariborčani pred kanarčki, pa tudi boljšim razmerjem medsebojnih srečanj. Mariborčane čaka zahtevno gostovanje pri Muri, Koper pa se bo mudil pri Bravu v Ljubljani.

Za nas je ta tekma veliki finale in želimo si ga obrniti v svoj prid. Energija bo prava, to je derbi. Naša naloga je, da smo osredotočeni na tekmo, igrati pametno ter se izogniti temu, da bi nas ponesla čustva. Želim pa se posloviti z naslovom, v mojem načrtu je, da ekipi pomagam tudi na igrišču,” pred zadnjo tekmo kariere sporoča Marcos Tavares.

Danes se obeta zanimiv dan, namenjen nogometnim sladokuscem, ki obožujejo razvajanje prek trilerjev. V zadnjih sezonah je postala že skoraj stalna praksa, da se o prvaku odloča prav v zadnjem krogu. To prinaša dodatno zanimivost, pa tudi napetost, o čemer bi lahko veliko povedali Mariborčani. V zadnji krog stopajo kot vodilni, zato so izpostavljeni ogromnemu pritisku. So vladarji svoje usode, zavedajo se, da imajo vse v svojih rokah.

Organizatorji današnje tekme v Murski Soboti sporočajo, da je stadion razprodan, blagajne bodo zaprte in dostop do Fazanerije bo omogočen le gledalcem, ki že imajo vstopnico. vrata stadiona se odprejo ob 16. uri.

Kako pa na dogajanje na zelenici gledajo bralci našega portala? Kdo bo letošnji prvak? Sodelujte v anketi!

Tekmo med Muro in Mariborom, si bodo gledalci lahko ogledali na programu Šport TV 1, z nogometnim studiem ob 16.30 in prenosom tekme ob 17.30.
Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.