Anica Bidar in Blaž Kavčič
Anica Bidar in Blaž Kavčič, zajem slike TopTV

Glede na to, da je bil pustni torek včeraj, bi bil naslov članka bolj primeren pustnemu torku, kot pa pepelnični sredi. A vseeno. Anica Bidar nam je našla tehničnega mandatarja, ki bo rešil ne le Slovenijo, ampak svet.

Bidarjeva našla sebi mislečega mandatarja, ki bo rešil Slovenijo?

Gospa anti virus, kot se je Anico prijel vzdevek, po tem ko je ugotovila da virusa sploh ni in ko nas je “rešila” epidemije, je bila danes v službi reševanja Slovenije. Predstavila je namreč novega (tehničnega) mandatarja, ki bo rešil Slovenijo. Zagotovo gre za res neodvisnega strokovnjaka. Kandidat za tehničnega mandatarja pa naj bi bil Blaž Kavčič, nekdanji predsednik Državnega sveta in član že zdavnaj propadle in od volivcev pozabljene stranke LDS.

Kot je zapisal Bojan Požar je Blaž Kavčič, ex vidni politik propadle LDS, ex predsednik Državnega sveta, ex predsednik Kinološke zveze in nečak pokojnega SDV-bankirja Nika Kavčiča. Očitno pa Kavčič še en dramatičen poskus rušenja sedanje vlade. In mimogrede, kje sta Anica Bidar in Blaž Kavčič danes imela maski?

In kaj je dejal propadli politik LDS-a, Kavčič? Da so ukrep WHO utemeljeni na laži, na največji globalni prevari vseh časov. Ukrepe pri nas je označil kot totalno korona diktaturo. In kot pravi. redki še verjamejo, da so ukrepi namenjeni zaščiti našega zdravja. Zato pa so sestavili tehnično vlado “strokovnjakov.”

Kaj vsega si levičarji ne izmislijo. Bo to tehnična vlada, ki bo povedala NIJZ, zdravnikom, vladi in državljanom, da koronavirusa ni? Ki bo na laž postavila Svetovno zdravstveno organizacijo in rešila svet? Kaj se res najbolj neumne misli rodijo prav iz levih propadlih politikov? Napotnica v kakšno drugo ustanovo bo verjetno prav prišla za oba?