Slovenski košarkarji so zmago zalili brez mask, z alkoholom in kajenjem šiše?

košarkarjev
zabava slovenskih košarkarjev, slika twitter

Po zares odlični zmagi naših košarkarjev nad Argentino in po žaljenju naših košarkarjev s strani levih “poznavalcev” športa, je na plano prišel posnetek z zabave, kjer so si košarkarji privoščili tudi alkohol.

ŠKANDAL SLOVENSKE KOŠARKARSKE REPREZENTANCE?

Posnetek, kjer so si košarkarji privoščili zabavo je hitro obšel družbena omrežja. In če drži pisanje španskih medijev (podkrepljeno s videoposnetkom), potem to slovenski košarkarski reprezentanci žal res ni v čast. Slovenski reprezentanti naj bi se zabavali brez mask in z alkoholom. A če preskočimo, da so bili slovenski košarkarji na “balkanski” zabavi, kot je pred OI dejal celo nosilec slovenske zastave Tokić in bi jim že to lahko šteli v minus,  je bila z njimi v sobi tudi Španska igralka košarke Cristina Ouviña, katera je celo objavila sliko in jo kasneje zbrisala, a ne dovolj zgodaj, da nebi obkrožilo sveta. Igralci pa so bili brez mask, igrali so poker, pili (sodeč po posnetku) vodko in bo besedah Španke kadili šišo.

Gre za svojevrsten škandal, ker športniki zaradi pandemije živijo v »mehurčku«, prebivalcem olimpijske vasi v Tokiu pa so prepovedane zabave in druženje brez strogih varnostnih ukrepov. Poudariti je treba, da sta v olimpijski vasi dovoljena tako alkohol kot tobak, je pa prepovedano druženje med športniki različnih držav.

Seveda je tudi možno, da gre za umazano taktiko, da Španci oblatijo slovensko ekipo, ki je njihov tekmec na olimpijskih igrah. Kdaj je bi video posnet, ni natančno znano. Zanimivo je, da je bil objavljen na dan, ko je mesto Tokio poročalo o 2.848 novih okuženih s kitajskim virusom.

Tako so Španci zapisali na twitterju: “Cristina Ouviña, španska košarkarica, je na Instagram naložila fotografije z Dončićem in ostalimi slovenskimi igralkami z vodko, nargilo, igro pokra in skoraj vse brez majice.”

Resnično upamo, da to, kar pišejo Španski meniji ne drži, in da so slovenski košarkarji toliko zreli fantje, da jim po eni zmagi ni potrebno pitje alkohola, kajenje “šiše” in zabave, še manj pa, da se družijo z drugimi reprezentanti. O balkanski glasbi pa tokrat raje nebi.

vir: Demokracija

P.M.

 

.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.