Snaga Maribor odslej tudi v občini Hoče-Slivnica

Snaga Maribor - odvoz odpadkov
Slika: Snaga maribor

Iz občine Hoče – Slivnica sporočajo, da je Javno podjetje Snaga, d.o.o., z dnem 1. 5. 2022 pričela izvajati službo ravnanja s komunalnimi  odpadki v njihovi občini.

Trenutno po sistemu od vrat do vrat zbirate:

  • mešane komunalne odpadke,
  • biološke odpadke,
  • odpadno embalažo in
  • papir in kartonsko embalažo.
 V mesecu maju so se uvedle spremembe pri zbiranju steklene embalaže. Tako se v mesecu maju pričenja z razdeljevanjem posod  po domovih. Odvoz steklene embalaže se bo vršil na 8 tednov, ekološki otoki pa bodo ukinjeni.

ZBIRNI CENTER

Z dnem, 30. 4. 2022  bomo pričeli z upravljanjem zbirnega centra Slivnica, ki bo posloval po usklajenem urniku in sicer v torek in četrtek med 13. in 18. uro in v soboto med 8. in 16. uro.

URNIKI ODVOZOV

Koledar odvozov za vse vrste frakcij do konca leta 2022 ste občani prejeli z naslovljenim dopisom dne 25. 4. 2022. Vsi koledarji so dostopni tudi na spletni strani www.snaga-mb.si

ODVOZ KOSOVNIH ODPADKOV

Odvozi kosovnih odpadkov se bodo izvajali na klic. Uporabniki se morate tako naročiti na odvoz kosovnih odpadkov na tel. št. 02 620 58 00.  Odvoz se izvršili najkasneje v roku  21 dni.

ODVOZ TIPIZIRANIH VREČK

Do 31. 12. 2022 ostanejo v uporabi tipizirane vreče za odpadno embalažo, kakor tudi vrečke za mešane komunalne odpadke podjetja Saubermacher. Odvoz odpadne embalaže bo podjetje izvajalo na 3 tedne in ne več na 4 tedne. Odvoz mešanih komunalnih odpadkov se bo prav tako izvajal na 3 tedne. Vse vrste odpadkov nastavite na dosedanje prevzemno mesto.

INFORMACIJSKA PISARNA

V primeru dodatnih vprašanj pokličete v informacijsko pisarno, vsak delovni dan med 8. in 14. uro, na tel. št.: 02 620 58 75 ali kontaktirajte po e-pošti na: [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.