So mladi ponosni nasledniki komunistov, prava sprega mamil?

Mitja Kontič
slika: ATV
Socialni demokrati, so se je ob aretaciji njihovega člana, mladega Kontiča, zavili v molk.

Na našem portalu smo že pisali, da so v Bosni prijeli mladega člana stranke SD, sina nekdanjega župana Velenja, Mitjo Kontiča, saj naj bi tihotapil mamila. Kontič je sedaj v priporu!

Kontiča naj bi, kot piše Požar report  prijeli med trgovino z mamili, pri čemer naj bi imel ob sebi najmanj kilogram kokaina in še pištolo. Nekateri večinski mediji spektakularno aretacijo Mitje Kontiča celo načrtno zamolčali in zavajajoče poročali samo o tem, da so v BiH prijeli “Slovenca M.K.”, na primer 24ur.com, spletni portal največje zasebne televizije Pop TV. Razlogi za to so seveda znani in politično motivirani, saj gre pri Mitji Kontiču +za Socialne demokrate.  Se spominjate kako so na tej isti televiziji skoraj doktorirali ob aferi “snegec”, ko naj bi takrat šlo za člane SDM.

Mitja Kontič pa ni samo navaden sin Bojana Kontiča, ampak tudi tipičen “ponosni politični naslednik” (prosto po Marku Koprivcu, nekem drugem mladem politiku SD), pripadnik “zlatne mladeži” tranzicijske levice. Mitja Kontič je bil, rojen z zlato žlico v rokah in ustih, večno privilegiran, in to tako zelo, da je včasih sprožal zgražanje celo pri najbolj levih medijih.

Aretirani Mitja Kontič namreč ni kdorsigabodi, gre za sina zdaj že pokojnega velenjskega župana in poslanca Bojana Kontiča, nekdanjega podpredsednika SD, vodjo vplivnega šaleškega lobija znotraj SD, ki je dolga leta veljal za eno od najmočnejših frakcije te stranke. Če so bili Socialni demokrati na oblasti, in praviloma itak so, je velenjski lobi pod vodstvom Kontiča vedno dobil svojega ministra. Piše Požareport.

In na koncu še vprašanje za ponosne naslednike. Če so res vsi vedeli, s čim se Mitja Kontič ukvarja, potem so to seveda še posebno dobro vedeli tudi njegovi domači, lokalni politično-poslovni krog SD, ki med drugim tradicionalno obvladujejo velenjsko občino in državno vodstvo SD ali pa vsaj bolje obveščeni del tega vodstva?

Čakamo sedaj še 24ur, RTV, Večer in druge, da o tem poročajo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.