So to trije najbolj seksistični levičarji? Stariha, Damijan in Šarec?

burkež marjan šarec
Serpentinšek, slika twitter

Ob dnevu žena, osmem marcu se spominjamo najbolj seksističnih izjav, kar jih lahko levičar da, predstavnici nežnejšega spola.

Seksistične izjave levičarjev

Zagotovo je v letu 2020 najbolj bodla v oči izjava Jožeta P. Damjana, ki jo je dal nekdanji kmetijski ministrici Aleksandri Pivec. Tako ja zapisal: “kot pravimo na Štajerskem, odšla bo, kot kurba s plesa, ko je Janez Janša ne bo več potreboval. In to bo ob prvem glasovanju v parlamentu, ko DeSUS ne bo več zagotavljal glasov.”

Najbolj seksistično izjavo pa gre pripisati Janezu Starihi, svetniku MO Ljubljana, ki ja Alenki Jeraj ob zapisu: “V čem je problem komuniciranja? Enemu Kacin ni všeč, drugemu Hojs. To, kar je pa pomembno in govorijo vsi, pa so: maske, razkuževanja in razdalja 1.5 metra. ša nerisano imate. kaj bi še radi?” zapisal: “Kuzla tiho, k nogi!”

No za lažje razumevanje levičarjev in njihovega odnosa do žensk, oziroma izjav o ženskah, pa je tukaj nekaj seksizma nekdanjega humorista Serpentinška, znanega pod imenom Marjan Šarec:

 

PM

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.