Karel Erjavec desus svet
Karel Erjavec, slika, družbena omrežja

Nekdanji obrambni in zunanji minister Karl Erjavec je bil dalj časa brezposeln in jtako dobival nadomestilo za brezposelne politike.

Erjevec si je našel službo

Karl Erjavec si je našel službo. Postal je pomočnik direktorja za tuje trge pri Iskratelu, poročajo nekateri mediji. Njegov nadrejeni bo Željko Puljić.

Bo pa jutri na seji izvršilnega odbora DESUS zelo napeto, saj nekateri odbori in poslanci zahtevajo Erjavčev odstop.

Nekdanji obrambni in zunanji minister Erjavec je bil pred tem dalj časa brezposeln in je dobival nadomestilo za brezposelne politike. Zdaj med prejemniki ostaja le še njegova naslednica na čelu stranke DeSUS Aleksandra Pivec, ki je oktobra lani, po aferi glede plačil prenočišč, odstopila s položaja ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. očitno tudi ona ne najde dela. na naš račun, tako dobi skoraj 3000 evrov.

Prva poslanska plača za Bratuškovo

5. marca je svojo prvo poslansko plačo dobila predsednica stranke SAB Alenka Bratušek, ki je poleg Erjavca edina predsednica stranke, ki na zadnjih državnozborskih volitvah ni bila izvoljena za poslanko, vendar je zaradi smrti poslanca Franca Kramarja 3. februarja vseeno zasedla ta položaj. Za skoraj cel mesec je dobila 3.657 evrov bruto plače.